Sodobne rešitve in ideje za kopalnico!

Programi za izris kopalnice

Večina kopalniških salonov že ponuja izris kopalnic s profesionalnimi programi kot je Visoft. Vendar je žal tak program predrag za osebno uporabo. In vedno nas bo dovolj računalniških navdušencev, ki bomo hoteli sami poskusiti vlogo arhitekta in designerja naše kopalnice.

Tokrat bomo pregledali ponudbo programov za načrtovanje kopalnic, ki so dostopni za osebno uporabo. Po možnosti seveda brezplačni.

SmartDraw je program za načrtovanje prostorov, tudi kopalnice. Ni sicer brezplačen lahko pa ga preizkušate 30 dni, kar je dovolj za izris ene kopalnice. Z njim lahko hkrati izrišete še kuhinjo ali dnevno sobo. Spletni naslov in povezava do programa na SmartDraw .

3D Spacer je online program kjer lahko kar direktno na spletni strani oblikujemo svoje zamisli. Omogoča čisto zadovoljiv rezultat in je nezahteven za uporabo. Povezava do 3D Spacer .

KitchenDraw vam omogoča načrtovanje kuhinje in kopalnice. Program sicer ni brezplačen, ga pa lahko uporabljate oziroma preizkušate 30 ur. Kar popolnoma zadostuje za izris ene kopalnice. Dobite ga na KitchenDraw.

Bathroom planner, še eden online program, preprost a učinkovit. Najdete ga na Bathroom planner .

Sweet Home 3D je preprost in brezplačen program. Omogoča izris tlorisa in ogled izrisanega v 3D pogledu. Je enostaven in intuitiven za uporabo. Omogoča pa tudi uvoz predmetov iz drugih programov in spletnih arhivov. Dobite ga na SweetHome 3D.

Poskusite lahko tudi z Google SketchUp . 3D izrisi vsega kar vam pade na misel. Program je enostaven za uporabo in dovolj zmogljiv za domačo uporabo.

sam svoj mojster