Portal Kopalnice.net vam ponuja sodobne rešitve za kopalnico. Svetujemo vam pri načrtovanju in urejanju kopalnice. Pomagamo vam do uporabne in sodobne kopalnice. Adaptacija, izrisi, izvedba kopalnice, kako in s čim vam v forumu svetuje strokovnjak. V imeniku ponudnikov najdete mojstre za vse.
Kopalnice.net arrow Forum
Kopalnice .net
Dobrodošli, Gost
Prosim Prijavite se ali Registrirajte.    Izgubljeno geslo?
Pomoč pri prenovi kopalnice (1 Pregleduje) (1) Gost
Go to bottom Odgovori Priljubljeno: 0
TEMA: Pomoč pri prenovi kopalnice
boni (User)
Začetnik
Objav: 1
graphgraph
User Offline Poglej profil uporabnika
Pomoč pri prenovi kopalnice pred 2 Years, 6 Meseci  
Pozdravljeni,

vidim, da je tu dosti strokovnajkov in izkušencev, ki bi jih lep prosila za nasvet in kašen 3d izris za kopalnico, ki bi jo želeli prenoviti in nikakor ne moremo pogruntati kakšne srugačne-boljše in lepše razporeditve. Pravtako se ne moremo dogovoriti ali samo banja z zastorom ali kopalna kad in tuš, sama menim da je kad z zastorom isto kot tuš kabina, ne morem si pa sploh predstavljat kako bi zgledalo, da je v kopalnici in kad in tuš kabina? Čeprav ne vem kako in kam bi kad postavili, trenutno je na koncu vodoravno, tam kjer je že nižji strop mansarde, tako da mož ne more stati vzravnano ko se tušira. Se mi pa zdi, da drugam ne bi pasala, ker je tako ozka kopalnica-no pa mogoče se motim? Drugače pa želim še umivalnik (lahko tudi 2) dosti omaric in omarico s košem za perilo, stoječ WC, sušilni stroj, pralni stroj, radiator (baje tisti lep s cevmi ne pride v poštev, ker ni talnega gretja?)
Pravtako ne vem kakšne ploščice/barvne kombinacije izbrati,želela bi bolja svetle-žive/tople- pa kakšne bordure, sam ne morem nič pametnega skombinirat in si predstavljat kako bo potem izgledalo. tudi ne vem ali se sedaj še dajejo ploščice do stropa ali ne?

Me pa še zanima, kdo pozna kakšne dobre mojstre -Posavje/Dolenjska, ki naredijo kvalitetno in pa hitro. S kakšnim stroškom bi morala računati za prenovo takšne kopalnice kot je moja?

Kot vidite imam kup vprašanj, in vas prosim za pomoč -nasvete-izrise, vse dobrodošlo.
Tu še tloris naše kopalnice:

hvala vsem vnaprej in lep pozdrav!

Prijavi moderatorju   Vpisan Vpisan  
  Samo registrirani uporabniki lahko objavljajo v forum.
špela (User)
Vajenec
Objav: 22
graphgraph
User Offline Poglej profil uporabnika
Re:Pomoč pri prenovi kopalnice pred 2 Years, 5 Meseci  
Pozdravljeni,

tlorisno zasnovo vam izrišem brezplačno, za 3D izris pa se lahko dogovorimo proti plačilu, prav tako za kompletno izvedbo kopalnice.
Če želite, me lahko kontaktirate preko. E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript ali se lahko oglasite v naši pisarni, da vam predstavimo idejo in izvedbo podobnih projektov.
Lep dan vam želim. Špela

Prijavi moderatorju   Vpisan Vpisan  
  Samo registrirani uporabniki lahko objavljajo v forum.
Go to top Odgovori
Forum poganja Fireboardget the latest posts directly to your desktop