Portal Kopalnice.net vam ponuja sodobne rešitve za kopalnico. Svetujemo vam pri načrtovanju in urejanju kopalnice. Pomagamo vam do uporabne in sodobne kopalnice. Adaptacija, izrisi, izvedba kopalnice, kako in s čim vam v forumu svetuje strokovnjak. V imeniku ponudnikov najdete mojstre za vse.
Kopalnice.net arrow Forum
Kopalnice .net
Dobrodošli, Gost
Prosim Prijavite se ali Registrirajte.    Izgubljeno geslo?
Re:Okrasne letve na stikih (1 Pregleduje) (1) Gost
Go to bottom Odgovori Priljubljeno: 0
TEMA: Re:Okrasne letve na stikih
tana (User)
Začetnik
Objav: 4
graphgraph
User Offline Poglej profil uporabnika
Okrasne letve na stikih pred 3 Years  
Pozdravljeni

Na vaši spletni strani in forumu sem dobila že veliko odličnih in uporabnih nasvetov , zato se spet obračam na vas. Končno smo na stopnji polaganja ploščic in smo se znašli pred dilemo. Imamo 1cm debele (velike) ploščice. Imamo vgradno kad, vgrajen WC kotliček, s ploščicami zaključeno okensko polico, zato tam nastajajo robovi. Keramičarja zanima, kakšne okrasne letve bomo imeli na teh stikih. O tem nisva razmišljala , poleg vsega meni te letvice niso všeč . Ali je nujno, da jih vgradimo, ali je res tako grdo, če se vidi rob ploščice, ali je čiščenje težje? Hvala za odgovor, potrebujem pa ga zelo hitro.

Prijavi moderatorju   Vpisan Vpisan  
  Samo registrirani uporabniki lahko objavljajo v forum.
Mojster (User)
Moderator
Objav: 92
graph
Spol: Moški Forum Kopalnice
Re:Okrasne letve na stikih pred 3 Years  
Okrasne letve vsekakor priporočam. Vogali so velikokrat izpostavljeni udarcem in z letvicami preprečite poškodbe keramike. Dobijo se v veliko barvnih kombinacijah, ponavadi v barvi fuge, in pa tudi v krom ali zlati.
Če vam to res ni všeč, lahko mojstra prepričate mojstra v brušenje robov pod 45 stopinj. Tako bo vidna le fuga. Je pa tak postopek zamuden in zahteva natančnost, kar je seveda tudi dražje.
Upam da sem vam pravi čas pomagal.

Dobremu mojstru vedno ostane kakšen šrauf...
tana (User)
Začetnik
Objav: 4
graphgraph
Re:Okrasne letve na stikih pred 3 Years  
Hvala vam, mi je bolj jasno, zakaj so potrebne letve. Odločili smo se za kromirane, saj jih v točni barvi fuge ni, je pa v kopalnici veliko kromiranega (pipe, okovje tuš kabine, ročaji na pohištvu, koš za smeti in perilo), tako da se nam je zdelo, da bo boljše kot belo. Res ste odlični, še enkrat hvala.

Go to top Odgovori
Forum poganja Fireboardget the latest posts directly to your desktop