Portal Kopalnice.net vam ponuja sodobne rešitve za kopalnico. Svetujemo vam pri načrtovanju in urejanju kopalnice. Pomagamo vam do uporabne in sodobne kopalnice. Adaptacija, izrisi, izvedba kopalnice, kako in s čim vam v forumu svetuje strokovnjak. V imeniku ponudnikov najdete mojstre za vse.
Kopalnice.net arrow Forum
Kopalnice .net
Dobrodošli, Gost
Prosim Prijavite se ali Registrirajte.    Izgubljeno geslo?
Vprašanje (1 Pregleduje) (1) Gost
Go to bottom Odgovori Priljubljeno: 0
TEMA: Vprašanje
Saso (User)
Začetnik
Objav: 2
graphgraph
User Offline Poglej profil uporabnika
Vprašanje pred 4 Years, 1 Mesec  
POzdravljeni

Tukaj sem nov vidim pa da znate pomagat in imate ideje.
Imam vprašanje.Doma bi radi tuš kabino pozidali z ene strani z steklenimi prizmami....zanima pa me kako potem fiksirati vrata(zamislili smo si le vrata tuš kabine).V kopalnici je talno gretje in kaksno pretirano vrtanje v tla jaz ne bi raskiral....
verjetno pa neko oporo za vrata ki se bodo odpirala in obremenjeva pante ki bodo pritrjeni moram narediti....prosim za dober nasvet....natancen

Prijavi moderatorju   Vpisan Vpisan  
  Samo registrirani uporabniki lahko objavljajo v forum.
Mojster (User)
Moderator
Objav: 92
graph
User Offline Poglej profil uporabnika
Spol: Moški Forum Kopalnice
Re:Vprašanje pred 4 Years, 1 Mesec  
Če bodo vrata kabine vijačena na zidani steni in bo na prizmah le pripiranje potem ne bo težav. V primeru pa da bojo prizme nosilni del vrat, pa vam priporočam izdelavo stene s pomočjo U profilov, posebno namenjenih za tako vgradnjo. Primer si lahko ogledate na Solaris strani. Več informacij in cene lahko dobite pri podjetju Mix, ki te prizme prodaja.
Pred gradnjo vam priporočam da pri njih naročite katalog s tehničnimi podatki in dimenzijami. Tako boste lahko točno predvideli vse dimenzije. Mimogrede še opozorilo pri dimenziji niše. Niša (gotove mere) naj bo vedno kakšen centimeter manj kot predvidena dimenzija vrat. Npr.: za vrata 90 cm naj bo gotova niša 88-89 cm. Zelo pomembno je tudi niveliranje ali po domače "vaservaga" in "plajba". Najbolje je seveda izbrati vrata še pred zidavo.

Prijavi moderatorju   Vpisan Vpisan  

Dobremu mojstru vedno ostane kakšen šrauf...
  Samo registrirani uporabniki lahko objavljajo v forum.
Go to top Odgovori
Forum poganja Fireboardget the latest posts directly to your desktop