Termotehnika - več kot trgovina
Portal Kopalnice.net vam ponuja sodobne rešitve za kopalnico. Svetujemo vam pri načrtovanju in urejanju kopalnice. Pomagamo vam do uporabne in sodobne kopalnice. Adaptacija, izrisi, izvedba kopalnice, kako in s čim vam v forumu svetuje strokovnjak. V imeniku ponudnikov najdete mojstre za vse.
Kopalnice.net
Kopalnice .net
Dobrodošli, Gost
Prosim Prijavite se ali Registrirajte.    Izgubljeno geslo?
Izdelava tus kabine z marmorja (8 Pregleduje) (8) Gostov
Go to bottom Odgovori Priljubljeno: 0
TEMA: Izdelava tus kabine z marmorja
dario (User)
Začetnik
Objav: 1
graphgraph
User Offline Poglej profil uporabnika
Izdelava tus kabine z marmorja pred 1 Leto, 11 Meseci  
Zdravo

Zanima me, ce je mozna izvedba tus kabine, le da je dno iz marmornate plosce v obliki kadi? Ob strani bi pa rad da steklo tako kot je na sliki, da si boste lazje predstavljali....

Zanima me kdo bi to lahko izvedel?

Lep pozdrav in hvala za pomoc

Prijavi moderatorju   Vpisan Vpisan  
  Samo registrirani uporabniki lahko objavljajo v forum.
Mojster (User)
Moderator
Objav: 88
graph
User Offline Poglej profil uporabnika
Spol: Moški Forum Kopalnice
Re:Izdelava tus kabine z marmorja pred 1 Leto, 11 Meseci  
Zadeva je seveda izvedljiva. Ni mi sicer poznano če kdo izdeluje take tuše serijsko. Najbolje bo da se oglasite pri dobrem kamnoseku. Kar se tiče vodovodnega dela, ni nobene razlike med marmorjem ali keramiko. Tako da vse ostalo pripravite kot za klasično nizko tuš kad v nivoju tal. Posebno pozornost bo potrebno posvetiti pripravi tal, zaradi teže take kadi in morebitnega loma. Tu vam bo pomagal kamnosek.
Lahko pa tudi uporabite polirani gres večjih dimenzij, tako da uporabite le štiri ploščice. Vse ostalo naredite kot zidan tuš (hidroizolacija, nivoji, sifon...).

Prijavi moderatorju   Vpisan Vpisan  

Dobremu mojstru vedno ostane kakšen šrauf...
  Samo registrirani uporabniki lahko objavljajo v forum.
Go to top Odgovori
Forum poganja Fireboardget the latest posts directly to your desktop