Portal Kopalnice.net vam ponuja sodobne rešitve za kopalnico. Svetujemo vam pri načrtovanju in urejanju kopalnice. Pomagamo vam do uporabne in sodobne kopalnice. Adaptacija, izrisi, izvedba kopalnice, kako in s čim vam v forumu svetuje strokovnjak. V imeniku ponudnikov najdete mojstre za vse.
Kopalnice.net
Kopalnice .net
Dobrodošli, Gost
Prosim Prijavite se ali Registrirajte.    Izgubljeno geslo?
Re:Tuš kabina (8 Pregleduje) (8) Gostov
Go to bottom Odgovori Priljubljeno: 0
TEMA: Re:Tuš kabina
Rok (User)
Začetnik
Objav: 1
graphgraph
User Offline Poglej profil uporabnika
Tuš kabina pred 9 Meseci, 2 Tedni  
NE priporočam nakupa tuš kabine v trgovini FUNTRADE. Ko pri njih enkrat kupite tuš kabino, ne sprejemajo nobenih reklamacij in se vedejo neprofesionalno. Problem: pri tuš kabini imam tudi radio, ki med delovanjem moteče brni. Odgovor Funtrada: to tako je, tu ni reklamacije, mi prodajamo tuš kabine in ne akustike.

Ukvarjam se z avtoakustiko in vem ta takega bruma pri radiu ne bi smelo biti. Halo, radio je del tuš kabine, ne vem kaj jim ni jasno. Primer bom predal odvetnikom in vam sporočim rezultat.

Lp Rok

Prijavi moderatorju   Vpisan Vpisan  
  Samo registrirani uporabniki lahko objavljajo v forum.
Damjan (User)
Začetnik
graphgraph
Re:Tuš kabina pred 6 Meseci, 3 Tedni  
Z trgovino Funtrade sem doživel podobne izkušnje. Še ko je tuš kabina v garancijskem roku, ne priznavajo popravila v garanciji,
temveč za opravljeno izstavijo račun. Kabino so strokovno namestili sami, sedaj pa navajajo, da pogoji kot je tlak vode, vodni kamen niso primerni za njihovo kabino. Ko sem želel zadevo z njimi rešiti, je njihov odnos v celoti neprofesionalen.
Zagrozili so, da v kolikor ne plačam računa, mi kabine, za katero sem prepričan, da ne bo delovala brez težav, ne bodo servisirali. Vsem priporočam, da nikakor ne kupujejo izdelkov pri Funtradu, ker jim bo kasneje vsekakor žal! Najverjetneje bom zadevo predal odvetniku. V kolikor ima še kdo slabe izkušnje s Funtrade, bi prosil, da jih sporoči.

Zadnje urejanje: 2010/02/12 18:42 Od damjan.
nada nadi (User)
Začetnik
graphgraph
Re:Tuš kabina pred 6 Meseci, 3 Tedni  
Tudi mi smo pred nekaj leti kupili tuš kabino pri Funtrade in smo s kabino ter njihovimi serviserji zelo zadovoljni. Edina težava, ki se je pojavila pri kabini, je bila, da se je zaradi vodnega kamna zamašil stropni tuš. Poklicali smo njihove serivserje, in čeprav smo iz Nove Gorice (več kot 100 km stran od sedeža podjetja), so se pri nas oglasili že čez 2 dni in stropni tuš zamenjali. Drugih problemov s tuš kabino do sedaj še nismo imeli.

spotika (User)
Začetnik
graphgraph
Re:Tuš kabina pred 5 Meseci, 3 Tedni  
Mi smo kupili tuš kabino pri Funtrade na sejmu, ker smo dobili sejemski popust. Pri njih pa smo kupili, ker imajo že nasi znanci njihovo kabino in so zelo zadovoljni. Pa še kabina je bila na zalogi in je ni treba čakat po 3 mesece kot je ponadavi v kašni drugi trgovni.
Kabino imamo že zmontirano in smo zanekrat zelo zadovoljni. Upam, da ne bomo imeli podobnih problemov kot zgoraj. So se mi pa zdel prijazni in mislim, da če bi šlo kaj narobe, bi se zadeva rešila.

Go to top Odgovori
Forum poganja Fireboardget the latest posts directly to your desktop